Петима араби са били застреляни на автомивка в северната част

...
 
Петима араби са били застреляни на автомивка в северната част
Коментари Харесай

Стрелба на автомивка в Израел, има жертви

 

Петима араби са били убити на автомивка в северната част на Израел, оповестиха управляващите, съобщи Агенция Франс Прес, представена от БГНЕС.С тази пукотевица броят на убитите араби през тази година доближи 96 души.

Министър-председателят Бенямин Нетаняху съобщи, че израелската организация за вътрешна сигурност „ Шин Бет “ към този момент ще оказва помощ на полицията да се оправи с ширещата се незаконна активност в общността.

Полицията заяви, че стрелбата е станала в Яфия, арабско село западно от Назарет, а в изказване се споделя, че силите на реда претърсват региона за обвинени.

Говорейки от мястото на убийствата, представителят на полицията Ели Леви съобщи, че „ едно или повече лица “ са разкрили огън по група мъже на автомивка.

Друг полицейски чиновник съобщи, че случаят най-вероятно е част от бандитска война.

Махер Халилия, началник на локалния съвет на Яфия, назова стрелбата „ кръвопролитие “, като упрекна полицията, че носи отговорност за нея заради слабия надзор.

Експерти настояват, че през последните две десетилетия арабските банди са натрупали огромни количества противозаконни оръжия и са забъркани в трафик на опиати, оръжие и хора, проституция, изнудване и пране на пари

Етикети: АвтомивкаарабиИзраелстрелба
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР